Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Hvordan kan jeg finde det, jeg leder efter på dit websted?

Svar: Hvis du leder efter noget specifikt på thesoleist.com, kan du prøve at indtaste dine søgeudtryk i søgefeltet i øverste højre navigationslinje. Søgefelter findes på næsten alle sider i vores onlinebutik. Indtast blot navnet på det produkt, du leder efter, eller indtast varenummeret, og klik på ikonet "Søg" til højre. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du leder efter og gerne vil se mange sexede muligheder, kan du prøve at gennemse ved at klikke på kategorierne under søgefeltet. Når du klikker på vores hovedkategorier, vises underkategorier under hvert afsnit. Når du finder et element, der interesserer dig, skal du klikke på titlen eller billedet af elementet for at se detaljsiden. Her finder du mere information om varen, inklusive pris, farve og størrelse.

Spørgsmål: Hvordan opretter jeg en konto?

Svar: Brug linket "Registrer" øverst i midten af ​​vores websted.
Følg derefter instruktionerne for at fuldføre opsætningen af ​​din konto. Dine oplysninger sælges aldrig til nogen anden virksomhed og holdes helt private.

Spørgsmål: Er mine personlige oplysninger sikre?

Svar: thesoleist.com tror på at tilbyde en sikker shoppingoplevelse til alle kunder med strenge og effektive sikkerhedsforanstaltninger på vores websted. Det er vores politik ikke at sælge eller på anden måde udveksle private oplysninger, såsom dit navn, kreditkortnummer eller adresse til nogen tredjepart. Vi bruger VeriSign SSL til at behandle dine kreditkortoplysninger.

Spørgsmål: Accepterer thesoleist.com kreditkort og betalingskort?

Svar: Vi accepterer Visa, MasterCard, American Express, Discover kredit- og betalingskort. Vælg hvilken af ​​disse du vil bruge, og indtast derefter kreditkortnummer, udløbsdato og CVV-kode. Det er helt sikkert at indtaste dine kreditkortoplysninger på vores side. Se vores fortrolighedspolitik for mere information.

Spørgsmål: Hvordan ved jeg, at min ordre er afgivet?

Svar: Når din ordre er afgivet, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail.

Spørgsmål: Kan jeg foretage en ændring af min ordre, tilføje en vare eller foretage en adressekorrektion?

Svar: På grund af vores høje volumen går alle ordrer, der behandles med succes, direkte til forsendelsesgulvet inden for få minutter efter ordren er afgivet for at få den sendt til dig så hurtigt som muligt. Vi kan ikke ændre eller annullere din ordre, når den er afgivet og afleveret til vores lager. Sørg for, at alle oplysninger er korrekte, inden du afgiver din ordre.

Spørgsmål: Vil jeg modtage mit sporingsnummer via e-mail, når min ordre er sendt ud?

Svar: Ja, du får dit sporingsnummer via e-mail, når ordren er godkendt til afsendelse, tildelt et sporingsnummer og afleveret til lageret til forsendelse. Bemærk: Selvom din ordre er blevet markeret afsendt, og du modtager denne e-mail-bekræftelse, skal du bruge op til 48-72 timer til sporingsoplysninger er tilgængelige.

Spørgsmål: Hvordan kan jeg kontrollere status for min ordre?

Svar: Følg linket på din ordrebekræftelsesside opdateret sporingsnummer eller log ind på din konto for at se den mest opdaterede ordrestatus, eller kontakt blot vores kundeservice. Vi har også live chat-kundeservicerepræsentant i åbningstiden fra 9 til 17 PST-tid mandag-fredag.

Spørgsmål: Hvad vil der ske, hvis jeg ikke fik min pakke, men fedex-sporing siger, at den er leveret?

Svar: Kunder skal ringe til vores kundeservice, så vi kan indgive et FedEx-krav. Det tager normalt 7 til 14 hverdage for FedEx at behandle kravet. Hvis kravet godkendes, kan kunden enten få fuld refusion, eller Forplay kan sende ordren igen med underskrift påkrævet. Hvis kravet ikke godkendes af FedEx, modtager kunder halvdelen af ​​indkøbsordren som butikskredit.

Spørgsmål: Jeg indtastede den forkerte adresse. Hvad kan jeg gøre for at få pakken sendt til den korrekte adresse?

Svar: Vi kan ikke ændre nogen ordre, når den er afgivet og sendt til vores lager til forsendelse. Men hvis din ordre allerede er afsendt, vil din ordre vende tilbage til os som ikke kan leveres. Et forsendelsesgebyr på £ 5,95 trækkes fra kreditbeløbet på alle uopfordrede og ikke-leverbare ordrer.

Spørgsmål: Hvornår ankommer min ordre?

Svar: De fleste sneakers er på lager og sendes inden for 24 timer, leveret inden for 2-10 arbejdsdage. Du modtager en e-mail med sporingsoplysningerne, når din ordre er sendt. Bemærk, at det kan tage op til 24 til 48 timer, før sporingsoplysninger er tilgængelige fra rederiet.

Alle varer, der angiver "Sendes om 3-4 hverdage" under Tilføj til taske, tager yderligere 3-4 hverdage til at forlade vores facilitet. Disse varer kan ikke sendes samme dag, som ordren afgives. Hvis der vælges hurtige tjenester til disse varer, træder de i kraft efter 3-4 arbejdsdage til behandling. Se vores forsendelsesside for yderligere oplysninger om forsendelse.

Spørgsmål: Hvordan kan jeg annullere min ordre?

Svar: Vi kan ikke ændre eller annullere din ordre, når den er afleveret til vores lager. Det er umuligt at finde en ordre ud af hundreder, der afventer forsendelse.

På grund af vores store volumen går alle ordrer, der behandles med succes, direkte til forsendelsesgulvet inden for få minutter efter ordren er afgivet for at få den sendt til dig så hurtigt som muligt. Vi kan ikke ændre eller annullere din ordre, når den er afgivet og afleveret til vores lager. Sørg for, at alle oplysninger er korrekte, når du bestiller.

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du bytte eller returnere varen (hvis relevant). Se vores retur / udvekslingspolitik for yderligere information.

Spørgsmål: Hvad hvis jeg ikke kan lide den vare, jeg har købt?

Svar: Hvis du ikke er tilfreds med varens pasform, er du velkommen til at returnere eller bytte den. Alle returneringer skal indeholde deres originale emballage og tags. Kunder er ansvarlige for at sikre, at varerne sendes tilbage til os. Form mere information, kontakt os venligst.

Spørgsmål: Hvordan foretager jeg et tilbagevenden?

Svar: Hvis du vil returnere, bedes du returnere varen (e) med en kopi af fakturaen og returformularen. Returneringer kan sendes til den adresse, der er angivet øverst på fakturaen. Se vores retur/udvekslingspolitik for yderligere information.