Fortrolighedspolitik

Denne fortrolighedspolitik angiver det grundlag, hvorpå vi behandler personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig, eller som du giver os. Læs venligst nedenstående omhyggeligt.

Oplysninger, vi muligvis indsamler om dig:

Oplysninger, du giver os. Du kan give os oplysninger ved at udfylde formularer på vores websted eller ved at svare til os via telefon, e-mail eller på anden måde. Dette inkluderer information, du giver, når du tilmelder dig at bruge vores websted, søger efter et produkt, afgiver en ordre på vores websted, deltager i thesoleist.com, deltager i en konkurrence, promovering eller undersøgelse, og når du rapporterer et problem med vores site. De oplysninger, du giver os, kan omfatte dit navn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer, finansielle og kreditkortoplysninger.

Følgende oplysninger kan indsamles, men vil blive anonymiseret og vil ikke indeholde nogen information, som du kan identificeres fra:

• Tekniske oplysninger, herunder IP-adressen (Internet Protocol) på din computer, dine loginoplysninger, browsertype og version, tidszoneindstilling, browser-plugin-typer og versioner, operativsystem og platform;

• Oplysninger om dit besøg, inklusive de fulde klikstrømme til Uniform Resource Locators (URL) til, gennem og fra vores websted (inklusive dato og klokkeslæt); produkter, du har set eller søgt efter; side responstider, downloadfejl, besøgsvarighed på bestemte sider, sideinteraktionsinformation (såsom rulning, klik og mus-overs) og metoder, der bruges til at bladre væk fra siden og ethvert telefonnummer, der bruges til at ringe til vores kundeservicenummer .

 

Hvordan vi bruger dine personlige oplysninger

Personlige oplysninger, du giver, bruges kun af os til følgende formål:

• For at forbedre din shoppingoplevelse på vores hjemmeside

• At behandle din ordre

• Med din tilladelse til at underrette dig om produkter eller specialtilbud, der kan være af interesse for dig

 

Deling af information

Vi sælger eller deler ikke på anden måde dine oplysninger med tredjepart. Vi bruger dine oplysninger udelukkende som angivet i denne politik.

 

Videregivelse af dine oplysninger

Vi kan dele dine personlige oplysninger med medlemmer af thesoleist.com's gruppe, hvilket betyder vores datterselskaber, vores ultimative holdingselskab og dets datterselskaber.

Hvis vi sælger eller køber en virksomhed eller aktiver, kan vi videregive sådanne oplysninger til den potentielle sælger eller køber af en sådan forretning eller aktiver, som det med rimelighed kan være nødvendigt.

 

Hvor vi gemmer dine oplysninger

Alle oplysninger, du giver os, er gemt på vores sikre servere. Eventuelle betalingstransaktioner krypteres ved hjælp af SSL-teknologi. Hvor vi har givet dig (eller hvor du har valgt) en adgangskode, der giver dig adgang til bestemte dele af vores websted, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig. Vi beder dig om ikke at dele en adgangskode med nogen.

Desværre er transmission af information via Internettet muligvis ikke helt sikker. Selvom vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personlige oplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheden for dine data, der overføres til vores websted; enhver transmission sker på egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger, bruger vi strenge procedurer og sikkerhedsfunktioner for at forhindre uautoriseret adgang.

 

Cookies

Vi bruger cookies til at holde styr på din nuværende indkøbssession, så du når som helst kan hente din indkøbskurv og til at personalisere indholdet på vores hjemmeside såvel som for at sikre en ensartet oplevelse. Vi bruger også cookies til at spore, hvordan besøgende interagerer med vores websted for at overvåge, hvordan vi klarer.

Ingen personligt identificerbare oplysninger gemmes i disse cookies.

For den fulde tekniske forklaring kan du læse mere om cookies, der bruges på vores websted.

Hvis du ønsker at fjerne disse cookies, kan du gøre det ved at følge disse instruktioner.

 

E-mails

Vi hader også uønsket mail!

Vi sender dig en e-mail for at behandle din ordre og bagefter for at introducere dig til fordelene ved vores loyalitetsprogram. Kun thesoleist.com bruger din e-mail-adresse. Vi videregiver aldrig din e-mail-adresse eller personlige oplysninger til en tredjepart til markedsføringsformål. Vi leverer din e-mail-adresse til leveringstjenester med det ene formål at sende dig sporingsmeddelelser om din levering.

Du kan til enhver tid afmelde dig

Når du tilmelder dig thesoleist.com-e-mail-nyhedsbrevet, kan du til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket til afmelding nederst i enhver meddelelse, vi sender. Eller du kan sende en besked til vores kundeserviceafdeling, og vi vil afmelde dig.

 

Links til andre websteder

Vores websted kan indeholde links til andre websteder, der ikke ejes eller drives af os. Vi kontrollerer, anbefaler eller støtter ikke og er ikke ansvarlige for disse websteder eller deres indhold, produkter, tjenester eller fortrolighedspolitikker. Der henvises til fortrolighedspolitikken på tredjepartswebstedet for vejledning i drift, funktion og styring af dette websted. Du bør også uafhængigt vurdere ægtheden af ​​ethvert websted, der vises eller hævder, at det er et af vores websteder (inklusive dem, der er linket til via en e-mail).

 

Ændringer i denne politik

Eventuelle ændringer, vi måtte foretage i vores fortrolighedspolitik i fremtiden, vil blive offentliggjort på denne side og, hvor det er relevant, underrettet dig via e-mail. Venligst kom tilbage ofte for at se opdateringer eller ændringer i vores fortrolighedspolitik og hvordan de påvirker dig.

Dine rettigheder
Databeskyttelsesloven ("loven") indeholder forskellige bestemmelser, der sikrer, at enhver person, der har adgang til dine personlige oplysninger, skal overholde strenge regler.

Loven indeholder følgende principper, som vi til enhver tid følger:

• Vi behandler dine data retfærdigt og lovligt.

• Vi får kun dine data til bestemte og lovlige formål og må ikke bruge dem til noget andet formål.

• Vi vil sikre, at de personoplysninger, der opbevares, skal være tilstrækkelige, relevante og ikke overdrevne i forhold til det formål, hvortil de opbevares.

• Vi vil sikre, at personoplysninger er nøjagtige og om nødvendigt holdes ajour.

• Vi vil sikre, at personoplysninger ikke opbevares længere, end det er nødvendigt til dette formål.

• Vi vil sikre, at personoplysninger behandles i overensstemmelse med dine rettigheder i henhold til loven.

• Vi træffer passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte personlige data mod ødelæggelse, skade eller tab.

• Vi overfører ikke dine personoplysninger uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, medmindre dette land eller territorium sikrer et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

 

Kontakt os

Eventuelle spørgsmål, kommentarer og anmodninger vedrørende denne fortrolighedspolitik er velkomne, og du kan e-maile os via vores "Kontakt os" -side.